Schrijven als Therapie


Blijf er niet langer mee zitten maar ga op een creatieve manier uw problemen aanpakken. Het zal u gegarandeerd opluchten en verder brengen.

Hoe werkt het nou?

  • Allereerst maken wij geheel vrijblijvend eerst kennis bij u thuis. U vertelt mij uw hulpvraag en ik geef u een inschatting van de mogelijkheden en het aantal sessies.
  • Wanneer wij samen verder gaan plannen wij de sessies in. Ik ben geen klokkijker, een sessie kan bij mij 3 kwartier, 1 uur of 1 ½ uur duren. Ik vind niets zo vervelend als iets af te kappen als we net lekker bezig zijn.
  • Tussentijds krijgt u buiten informatie ook opdrachten van mij, een soort van huiswerk zodat de aandacht niet verslapt. 
  • Facturering vindt plaats in overleg.

Door mijn jarenlange ervaring als coach heb ik de beschikking over en kennis van een diversiteit aan methoden en technieken. Mocht het schrijven alleen niet voldoende voor u zijn dan kunnen er altijd, in overleg, andere hulpmiddelen ingezet worden. Ik weet zeker dat er altijd 1 tussen zit die u verder kan helpen. Twijfel niet meer maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Werkwijze Levensverhaal

Door de combinatie van levenservaring, opleidingen en jarenlang werken als coach bezit ik de vaardigheden om écht te luisteren en door gerichte vragen te stellen u te prikkelen om nog meer herinneringen op te halen. Daarbij verlies ik de rode draad van het verhaal niet uit het oog zodat het een goed leesbaar document wordt. Ik heb oprecht interesse in levens- en ondernemersverhalen en vind het een voorrecht om hier samen met u mee aan de slag te kunnen gaan. Ik werk integer, empathisch, zeer enthousiast en met het nodige gevoel voor humor.

MEER WETEN?


Werkwijze Corrigeren en Redigeren

Heeft u geschreven teksten en wilt u daar een objectieve en deskundige kijk op neem dan contact met mij op. Ik spit uw teksten door waarbij ik grammatica, interpunctie en taalgebruik controleer. Maar dat is nog niet alles, ik zorg er ook voor dat het een goed lopende en makkelijk te lezen tekst wordt.

MEER WETEN?

Een uniek rouwboekje

Na het overlijden van uw dierbare heeft u condoleance kaarten en/of troostende woorden via het condoleanceregister ontvangen. Liefdevolle ondersteuning bij het verlies en vaak een stukje levensgeschiedenis en betekenis van het leven van de overledene. Laat deze teksten niet verloren gaan maar samenvatten in een uniek persoonlijk ontworpen rouwboekje.