Werkwijze Coaching bij verlies


Blijf er niet langer mee zitten maar ga samen met mij op zoek naar meer geluk in je leven. We kunnen het verlies niet ongedaan maken maar er wel voor zorgen dat het een waardig plekje krijgt. Het zal je gegarandeerd opluchten en verder brengen.

Hoe werkt het nou?

  • Allereerst maken wij geheel vrijblijvend, gratis eerst kennis bij jou thuis in de vertrouwde omgeving. Jij vertelt en ik luister zodat duidelijk wordt wat de hulpvraag is. Ik zal dan ook een indicatie van het aantal sessies geven.
  • Wanneer wij samen verder gaan plannen wij de sessies in. Ik ben geen klokkijker, een sessie kan bij mij 3 kwartier, 1 uur of 1 ½ uur duren. Ik vind niets zo vervelend als iets afkappen als we midden in het proces zitten.
  • Tussentijds krijg je ook opdrachten van mij, een soort van huiswerk, zodat het proces in beweging blijft. 
  • Door mijn jarenlange ervaring als coach heb ik de beschikking over en kennis van een diversiteit aan methoden en technieken. Daardoor kan ik coaching op maat bieden. Dat wil zeggen dat ik 100% kan afstemmen op dat wat jij nodig hebt. 

Heb je vragen of wil je meer weten over een coaching traject aarzel dan niet maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Werkwijze Condoleanceboekje

Na het overlijden van uw dierbare heeft u condoleance kaarten en/of troostende woorden via het condoleanceregister ontvangen. Liefdevolle ondersteuning bij het verlies en vaak een stukje levensgeschiedenis en betekenis van het leven van de overledene. Laat deze teksten niet verloren gaan maar samenvatten in een uniek persoonlijk ontworpen condoleanceboekje.


Werkwijze Levensverhaal

Door de combinatie van levenservaring, opleidingen en jarenlang werken als coach bezit ik de vaardigheden om écht te luisteren en door gerichte vragen te stellen u te prikkelen om nog meer herinneringen op te halen. Daarbij verlies ik de rode draad van het verhaal niet uit het oog zodat het een goed leesbaar document wordt. Ik heb oprecht interesse in levens- en ondernemersverhalen en vind het een voorrecht om hier samen met u mee aan de slag te kunnen gaan. Ik werk integer, empathisch, zeer enthousiast en met het nodige gevoel voor humor.

MEER WETEN?


Werkwijze Corrigeren en Redigeren

Heeft u geschreven teksten en wilt u daar een objectieve en deskundige kijk op neem dan contact met mij op. Ik spit uw teksten door waarbij ik grammatica, interpunctie en taalgebruik controleer. Maar dat is nog niet alles, ik zorg er ook voor dat het een goed lopende en makkelijk te lezen tekst wordt.

MEER WETEN?