Mogelijkheden Corrigeren en Redigeren geschreven tekst

Heeft u zelf al het een en ander op papier gezet voor uw levensverhaal, of misschien een dagboek bijgehouden? Maar komt het er maar niet van om er een goed lopend verhaal van te maken? Of heeft u hulp nodig omdat u niet goed weet waar en hoe u moet beginnen? Ik leg voor u de puzzelstukjes in elkaar, breng structuur aan en kijk ook nog of er geen grammaticale of spellingsfouten in staan. Samen (U en ik) zorgen wij ervoor dat uw boek realiteit wordt. 

Stel u heeft al aardig wat tekst geschreven, herinneringen op papier gezet, met de bedoeling deze vroeg of laat in een mooi document voor dierbaren samen te vatten. Wat zou het dan jammer zijn als datgene dat u eigenlijk wilt delen niet ontvangen wordt zoals u verwacht had. De lezers haken al na enkele regels af vanwege te lange zinnen of de boodschap komt niet over, of nog erger, verkeerd over. Of u leest ondanks 3 keer controleren, over de fouten heen. Iets wat vaak genoeg gebeurt en ook heel begrijpelijk is. Zonde van al die inspanningen en jammer van het mooie verhaal.

Om dit te voorkomen is het fijn als er een paar objectieve ogen naar uw tekst kijken. En die heb ik.

Ik geeft u een duwtje in de goede richting door uw tekst te redigeren en te corrigeren daar waar nodig. De rest doet u allemaal zelf. 

Kosten: 57,00 euro inclusief BTW per 1000 woorden.

Meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Levensverhaal

Altijd al het idee gehad uw verhaal te vertellen? Laat uw verhaal dan niet verloren gaan. Denk niet “dat leest toch niemand” of “dat is de moeite niet waard om opgeschreven te worden”. Ieder verhaal is uniek en heeft zijn waarde. Of het nu om een heel levens- of ondernemersverhaal gaat of een bepaalde periode. Zorg dat u geen spijt krijgt dat uw ervaringen niet gedeeld zijn. Stel niet uit wat nu nog kan. Laat uw verhaal op een UNiKe wijze vastleggen. Ik doe het graag. 

Rouwspeech

Bij het overlijden van een dierbare zou de wereld eigenlijk even stil moeten staan. Helaas werkt dat zo niet en zijn er naast het verdriet ook praktische zaken te regelen. 

Een van die zaken is een passend afscheid. Hoe dat afscheid er uitziet is heel persoonlijk. De wensen van de overledene spelen een rol maar ook de behoeften van de nabestaanden. Een mooi en waardig afscheid draagt bij tot de verwerking van het verlies. Een rouwspeech kan daar onderdeel van zijn.


Coaching bij verlies

Iedereen maakt in zijn leven hoogtepunten en dieptepunten mee. Als mens hebben wij een bepaalde veerkracht waardoor wij hier goed mee om kunnen gaan. Maar soms gebeuren er dingen die volledig de rek eruit halen en steeds maar weer invloed hebben op ons denken, doen en laten.

Dit kan gebeuren wanneer er sprake is van onomkeerbaar verlies waardoor we te maken krijgen met rouw en het rouwproces. 

Over Tilly

Tilly van Veen-Jägers // Biograaf & Coach

Ik ben Tilly van Veen. Zolang als ik kan schrijven hou ik ervan om met woorden te spelen, om met taal bezig te zijn, om “het verhaal” goed en helder over te brengen. En niet alleen mijn eigen verhaal, maar zeker ook dat van anderen.  

Laat mij jouw levensverhaal op een wijze vertellen die UNiK is. 

Neem vrijblijvend contact op.