Corrigeren en redigeren geschreven tekst

Heeft u zelf al het een en ander op papier gezet voor uw levensverhaal, of misschien een dagboek bijgehouden? Maar komt het er maar niet van om er een goed lopend verhaal van te maken? Of heeft u hulp nodig omdat u niet goed weet waar en hoe u moet beginnen? Ik leg voor u de puzzelstukjes in elkaar, breng structuur aan en kijk ook nog of er geen grammaticale of spellingsfouten in staan. Samen (U en ik) zorgen wij ervoor dat uw boek realiteit wordt. 

Stel u heeft al aardig wat tekst geschreven, herinneringen op papier gezet, met de bedoeling deze vroeg of laat in een mooi document voor dierbaren samen te vatten. Wat zou het dan jammer zijn als datgene dat u eigenlijk wilt delen niet ontvangen wordt zoals u verwacht had. De lezers haken al na enkele regels af vanwege te lange zinnen of de boodschap komt niet over, of nog erger, verkeerd over. Of u leest ondanks 3 keer controleren, over de fouten heen. Iets wat vaak genoeg gebeurt en ook heel begrijpelijk is. Zonde van al die inspanningen en jammer van het mooie verhaal.

Om dit te voorkomen is het fijn als er een paar objectieve ogen naar uw tekst kijken. En die heb ik.

Ik geeft u een duwtje in de goede richting door uw tekst te redigeren en te corrigeren daar waar nodig. De rest doet u allemaal zelf. 

Kosten: 57,00 euro inclusief BTW per 1000 woorden.

Meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Levensverhaal

Altijd al het idee gehad uw verhaal te vertellen? Laat uw verhaal dan niet verloren gaan. Denk niet “dat leest toch niemand” of “dat is de moeite niet waard om opgeschreven te worden”. Ieder verhaal is uniek en heeft zijn waarde. Of het nu om een heel levens- of ondernemersverhaal gaat of een bepaalde periode. Zorg dat u geen spijt krijgt dat uw ervaringen niet gedeeld zijn. Stel niet uit wat nu nog kan. Laat uw verhaal op een UNiKe wijze vastleggen. Ik doe het graag. 

Ondernemersbiografie

Een ondernemersbiografie laten schrijven. Of u nou eigenaar of werknemer bent, laat eens een andere kant van uw onderneming zien. Beschrijf uw persoonlijke ervaringen binnen de organisatie waar u werkt. Waarom u bepaalde beslissingen heeft genomen, uw inzichten, de werksfeer. Boeiend voor anderen om van te leren, origineel als cadeau bij een jubileum van uw bedrijf of collegae, vertrouwen scheppend bij (toekomstige) klanten.

Schrijven als Therapie

Schrijf het van u af! Wanneer u iets vervelends hebt meegemaakt of steeds maar weer tegen dezelfde dingen aanloopt helpt het ontzettend goed om alles eens op papier te zetten en daarover te praten. Daar hoeft u echt geen schrijver of taalkundige voor te zijn, iedereen die letters op papier kan zetten kan dit. Als u schrijft dan ga ik u gerichte vragen stellen zodat u op een andere manier naar een negatieve gebeurtenis gaat kijken. Schrijven werkt helend, lees waarom.

Over Tilly

Tilly van Veen-Jägers // Biograaf & Coach

Ik ben Tilly van Veen. Zolang als ik kan schrijven hou ik ervan om met woorden te spelen, om met taal bezig te zijn, om “het verhaal” goed en helder over te brengen. En niet alleen mijn eigen verhaal, maar zeker ook dat van anderen.  

Laat mij jouw levensverhaal op een wijze vertellen die UNiK is. 

Neem vrijblijvend contact op.