Rouwboekje

Wanneer een dierbare overlijdt is het nog altijd, in mijn ogen, een goed gebruik om een condoleancekaart te sturen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een condoleanceregister op internet te openen waar mensen de kans hebben om te reageren op het overlijden. Toch hebben we vaak nog altijd de behoefte om een troostend woord via een kaart te sturen.

Wat doet u met de kaarten? Als ik naar mijzelf kijk dan bewaar ik deze in een doos. Er naar kijken gebeurt te weinig terwijl er vaak hele mooie woorden in staan. De woorden geven troost en halen nog eens mooie herinneringen op en geven weer wat hij of zij voor anderen heeft betekend. Wegdoen is geen optie, dat voelt voor mij niet goed. Dus wat dan?

Laat mij voor u een mooi persoonlijk rouwboekje maken. Ik orden de kaarten/teksten en afbeeldingen, stel een concept samen en na goedkeuring heeft u alle teksten op een mooie manier voorgoed vastliggen in een rouwboekje. Op die manier blijft de nagedachtenis aan de overledene leven.

Een boekje dat je op momenten dat u daar even behoefte aan hebt makkelijk erbij kunt pakken in plaats van die doos of ongeordende stapel kaarten.

Het persoonlijk rouwboekje is ook een mooi geschenk voor  nabestaanden op memorabele momenten zoals bijvoorbeeld de verjaardag/sterfdag van de overledene.

Laat de mooie woorden niet verloren gaan of in de kast liggen, laat mij voor een mooi en blijvend aandenken zorgen.

Natuurlijk gebeurt het samenstellen in overleg met u, zowel inhoud, lay-out als uitvoering en aantallen. Een offerte op maat kunt u hier aanvragen.