Rouwboekje

Wanneer een dierbare overlijdt is het nog altijd, in mijn ogen, een goed gebruik om een condoleance kaart te sturen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een condoleance register op internet te openen waar mensen de kans hebben om te reageren op het overlijden. Toch hebben we vaak nog altijd de behoefte om een troostend woord via een kaart te sturen.

Wat doet u met de kaarten? Als ik naar mijzelf kijk dan bewaar ik deze in een doos. Er naar kijken gebeurt te weinig terwijl er vaak hele mooie woorden in staan. De woorden geven troost, halen dierbare herinneringen op en geven weer wat hij of zij voor anderen heeft betekend. Wegdoen is geen optie, dat voelt voor mij niet goed. Dus wat dan?

U kunt door mij een uniek rouwboekje laten ontwerpen. Een boekje dat u op momenten dat u daar even behoefte aan heeft makkelijk erbij kunt pakken in plaats van die doos of ongeordende stapel kaarten.
Op die manier blijft de nagedachtenis aan de overledene onder de aandacht en leven.

Het persoonlijk rouwboekje is ook een mooi geschenk voor nabestaanden op memorabele momenten zoals bijvoorbeeld de verjaardag/sterfdag van de overledene.

Laat de persoonlijke woorden niet verloren gaan of in de kast liggen, laat mij voor een uniek en blijvend aandenken zorgen.

De prijs is afhankelijk van het aantal kaarten, pagina's, formaat/uitvoering van het boekje en of de teksten van het condoleance register meegenomen worden. Na inventarisatie van de wensen ontvangt u van mij een op maat gemaakte offerte.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend hier contact opnemen.

Levensverhaal

Altijd al het idee gehad uw verhaal te vertellen? Laat uw verhaal dan niet verloren gaan. Denk niet “dat leest toch niemand” of “dat is de moeite niet waard om opgeschreven te worden”. Ieder verhaal is uniek en heeft zijn waarde. Of het nu om een heel levens- of ondernemersverhaal gaat of een bepaalde periode. Zorg dat u geen spijt krijgt dat uw ervaringen niet gedeeld zijn. Stel niet uit wat nu nog kan. Laat uw verhaal op een UNiKe wijze vastleggen. Ik doe het graag.

Schrijven als Therapie

Schrijf het van u af! Wanneer u iets vervelends hebt meegemaakt of steeds maar weer tegen dezelfde dingen aanloopt helpt het ontzettend goed om alles eens op papier te zetten en daarover te praten. Daar hoeft u echt geen schrijver of taalkundige voor te zijn, iedereen die letters op papier kan zetten kan dit. Als u schrijft dan ga ik u gerichte vragen stellen zodat u op een andere manier naar een negatieve gebeurtenis gaat kijken. Schrijven werkt helend, lees waarom.

Corona, schrijf geschiedenis!

Vertel het verhaal nu het nog vers in uw beleving en in uw geheugen zit. Generaties gaan er over lezen, leren en vragen over stellen als ze ouder zijn. Bij mij staat gedurende deze hele periode maar één ding bovenaan mijn lijstje: gezondheid, voor mijn dierbaren en voor mijzelf. Daar moeten zowel kleine als grote offers voor gebracht worden. Wat betekent corona voor u?