Werkwijze Condoleanceboekje

Na het overlijden van uw dierbare heeft u condoleance kaarten en/of troostende woorden via het condoleanceregister ontvangen. Liefdevolle ondersteuning bij het verlies en vaak een stukje levensgeschiedenis en betekenis van het leven van de overledene. Laat deze teksten niet verloren gaan maar samenvatten in een uniek persoonlijk ontworpen condoleanceboekje.

Hoe werkt het nou?

  • Allereerst ga ik samen met u bekijken welke teksten u opgenomen wilt hebben.
  • Vervolgens selecteren we de afbeeldingen van kaarten die u aanspreken en kenmerkend zijn voor de overledene.
  • Samen bepalen we het formaat en de hoeveelheid pagina’s van het condoleanceboekje.
  • Dan ga ik aan het werk. Ik typ alle teksten uit, zoek daar de passende afbeeldingen bij en maak een uniek condoleanceboekje.
  • Vervolgens zorg ik voor de afronding en bestelling(en).

Bent u er klaar voor om uw ontvangen kaarten en teksten in een uniek condoleanceboekje te laten samenvatten neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Werkwijze Coaching bij verlies

Door mijn jarenlange ervaring als coach heb ik de beschikking over en kennis van een diversiteit aan methoden en technieken. Mocht het schrijven alleen niet voldoende voor u zijn dan kunnen er altijd, in overleg, andere hulpmiddelen ingezet worden. Ik weet zeker dat er altijd 1 tussen zit die u verder kan helpen. Twijfel niet meer maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

MEER WETEN?

Werkwijze Levensverhaal

Door de combinatie van levenservaring, opleidingen en jarenlang werken als coach bezit ik de vaardigheden om écht te luisteren en door gerichte vragen te stellen u te prikkelen om nog meer herinneringen op te halen. Daarbij verlies ik de rode draad van het verhaal niet uit het oog zodat het een goed leesbaar document wordt. Ik heb oprecht interesse in levens- en ondernemersverhalen en vind het een voorrecht om hier samen met u mee aan de slag te kunnen gaan. Ik werk integer, empathisch, zeer enthousiast en met het nodige gevoel voor humor.

MEER WETEN?