Werkwijze Corrigeren en Redigeren


“Ik vindt taal reuse interressant en zou er graag onder het koffie drinken uitgebreidt over willen praten met jouw.”

Waarschijnlijk begrijpt u dat deze tekst wel wat correctie kan gebruiken. Beter is:

“Ik vind taal reuze interessant en zou er graag onder het koffiedrinken uitgebreid over willen praten met jou.”

Dit ziet er al beter uit, maar echt lekker loopt deze zin nog niet. Dus nog beter is:

“Mijn interesse in taal is groot. Graag zou ik er onder het genot van een kopje koffie uitgebreid met jou over willen praten.

Dit is wat u van mij kunt verwachten. Heeft u geschreven teksten en wilt u daar een objectieve en deskundige kijk op neem dan contact met mij op. Ik spit uw teksten door waarbij ik grammatica, interpunctie en taalgebruik controleer. Maar dat is nog niet alles, ik zorg er ook voor dat het een goed lopende en makkelijk te lezen tekst wordt. Het zou jammer zijn als uw lezers al na het eerste hoofdstuk afhaken vanwege te veel fouten of niet leesbare zinnen. Eeuwig zonde van uw verhaal.

Hoe werkt het nou?

  • Allereerst gaan we vrijblijvend kennismaken. Dit kan bij u thuis, via Skype of via de telefoon. Misschien denkt u ‘is dat nou nodig? Ik stuur gewoon de teksten toe’. Ik vind deze kennismaking belangrijk omdat wij op een lijn moeten zitten wanneer het om uw teksten gaat. U moet vertrouwen in mij hebben want u vertrouwt mij uw verhaal toe.  
  • U laat mij alvast een stukje tekst lezen zodat we weten waar we over praten.
  • Afhankelijk van de lengte van de tekst wordt de prijs van het corrigeren en redigeren bepaald. We maken ook een afspraak over de deadline.
  • U stuurt mij teksten toe per e-mail en ik ga aan het werk. Als ik klaar ben stuur ik u de gecorrigeerde en geredigeerde teksten retour. Mocht u nog verdere ondersteuning nodig hebben dan kan dat natuurlijk altijd.

Wacht niet langer en neem contact op. Laat mij dat laatste duwtje in de rug zijn om uw verhaal te publiceren. Het is het dubbel en dwars waard om gelezen te worden. 

Werkwijze Coaching bij verlies

Door mijn jarenlange ervaring als coach heb ik de beschikking over en kennis van een diversiteit aan methoden en technieken. Mocht het schrijven alleen niet voldoende voor u zijn dan kunnen er altijd, in overleg, andere hulpmiddelen ingezet worden. Ik weet zeker dat er altijd 1 tussen zit die u verder kan helpen. Twijfel niet meer maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

MEER WETEN?

Werkwijze Levensverhaal

Door de combinatie van levenservaring, opleidingen en jarenlang werken als coach bezit ik de vaardigheden om écht te luisteren en door gerichte vragen te stellen u te prikkelen om nog meer herinneringen op te halen. Daarbij verlies ik de rode draad van het verhaal niet uit het oog zodat het een goed leesbaar document wordt. Ik heb oprecht interesse in levens- en ondernemersverhalen en vind het een voorrecht om hier samen met u mee aan de slag te kunnen gaan. Ik werk integer, empathisch, zeer enthousiast en met het nodige gevoel voor humor.

MEER WETEN?