Levensverhaal/Biografie

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Het wordt uw eigen document, dus uniek en niet echt in een kant en klaar pakket te stoppen. Ik ben zo flexibel als een elastiekje en hou rekening met uw specifieke wensen. Maar om u toch een beetje op weg te helpen en een idee te geven volgt hier een aantal keuzes.

  • Een klein levensverhaal waarin een belangrijke periode in uw leven wordt beschreven. Bijvoorbeeld over uw jeugd, een periode van ziekte, een memorabele vakantie, uw beroep of andere ervaringen die u graag wilt delen.

Gedrukt boekwerkje van ongeveer 15 pagina’s A5 samen met 5-6 foto’s.

Kosten: vanaf 597,00 euro.

  • Een uitgebreid levensverhaal waarin alle belangrijke gebeurtenissen in uw leven worden beschreven. Vanaf de geboorte tot heden, het tijdsbeeld, de omgeving, de emoties, de personen die een rol hebben gespeeld, het komt er allemaal in te staan.

Gedrukt boekwerk van ongeveer 50 pagina’s A5 samen met 18-20 foto’s. 

Kosten: afhankelijk van de wensen wordt een op maat gemaakte offerte uitgebracht. 


Niet vergeten: binnen dit aanbod is alles mogelijk en kunnen alle specifieke wensen opgenomen worden. Wilt u tijdens het proces van schrijven nog iets toevoegen of veranderen dan is dat geen enkel probleem. Heeft u al iets op papier staan? Des te beter dan kunnen wij daar samen naar kijken. 

Meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.                                 Schrijven als Therapie

Schrijf het van u af! Wanneer u iets vervelends hebt meegemaakt of steeds maar weer tegen dezelfde dingen aanloopt helpt het ontzettend goed om alles eens op papier te zetten en daarover te praten. Daar hoeft u echt geen schrijver of taalkundige voor te zijn, iedereen die letters op papier kan zetten kan dit. Als u schrijft dan ga ik u gerichte vragen stellen zodat u op een andere manier naar een negatieve gebeurtenis gaat kijken. Schrijven werkt helend, lees waarom.

Meer weten?

Corrigeren en Redigeren

Heeft u zelf al het een en ander op papier gezet voor uw levensverhaal, of misschien een dagboek bijgehouden? Maar komt het er maar niet van om er een goed lopend verhaal van te maken? Of heeft u hulp nodig omdat u niet goed weet waar en hoe u moet beginnen? Ik leg voor u de puzzelstukjes in elkaar, breng structuur aan en kijk ook nog of er geen grammaticale of spellingsfouten in staan. Samen (U en ik) zorgen wij ervoor dat uw boek realiteit wordt.

Meer weten?

Ondernemersbiografie

Een ondernemersbiografie laten schrijven. Of u nou eigenaar of werknemer bent, laat eens een andere kant van uw onderneming zien. Beschrijf uw persoonlijke ervaringen binnen de organisatie waar u werkt. Waarom u bepaalde beslissingen heeft genomen, uw inzichten, de werksfeer. Boeiend voor anderen om van te leren, origineel als cadeau bij een jubileum van uw bedrijf of collegae, vertrouwen scheppend bij (toekomstige) klanten.

Meer weten?